SVG Icon

Cine suntem?

Suntem membri si voluntari in Asociatia Nevazatorilor Romania - Filiala Bihor pasionati de antreprenoriat.

SVG Icon

Ce ne propunem?

Ne propunem prin acest eveniment incluziv sa integram persoanele cu dizabilitati in mediul antreprenorial din Romania

SVG Icon

Participa si tu la Schimbare!

Hai si tu la evenimentul nostru pentru a participa activ la o schimbare a perceptiei despre persoanele cu dizabilitati!

De ce am ales sa organizam Blind Business Event?

Proiectul a prins contur in cadrul Asociatiei Nevazatorilor din Romania Filiala Bihor, la initiativa lui Mihai MERCA, presedintele organizatiei si vicepresedinte al Asociatiei Nevazatorilor din Romania, coordonatorul departamentului de Antreprenoriat si Formare Profesionala.

In urma experientei antreprenoriale de peste 11 ani a lui Mihai, a informatiilor concrete legate de persoanele cu deficiente de vedere care activeaza in acest mediu si a constientizarii trendurilor din mediul de afaceri, Blind Businesss, a inceput initial ca o idee, iar in scurt timp s-au demarat toate procedurile necesare transformării conceptului, într-un eveniment de business.

De cele mai multe ori, omul tinde sa asocieze notiunii de dizabilitate, deficienta sau handicap, fiecare cum doreste sa o numeasca, cateva cuvinte cheie care nu reprezinta defapt realitatea. Dizabilitatea este usor asociata cu neputinta, mila sau ajutor social. Nu trebuie sa negam aspectele care diferentiaza o persoana cu dizabilitati de una asa-zis “normala”, insa trebuie remarcate in ambele categorii nu doar aspectele pozitive sau negative, ci imaginea complexa care reflecta realitatea, cu bune si mai putin bune, cu putintele si neputintele tuturor. 

Ca in orice comunitate sau societate, avem exemple de tot felul, insa un lucru este sigur, daca vom lasa lucrurile bune sa se intample, ele vor aduce roade, daca cei care obtin o performanta sunt apreciati, acestia vor deveni un exemplu pentru toti cei din jur si vor stimula ambitia celorlalti pentru a se bucura de lucrurile bune din jurul lor, lucruri care la un moment dat se vor transforma in progres si beneficii pentru toti ceilalti.

Acest proiect isi propune sa promoveze persoanele cu deficiente de vedere sau alte dizabilitati, care activeaza in mediul de afaceri, sa vina in intampinarea celor care sunt pasionati sau doresc sa inceapa un business si sa creeze legaturi intre ei, mediul de afaceri si instutiile statului care isi au resortul de activitate in zona persoanelor cu dizabilitati, dar si a mediului de afaceri.

Evenimentul va aduce in acelasi loc, antreprenori nevazatori din intreaga tara si din strainatate care activeaza cu succes in diverse domenii de activitate, oameni de afaceri, speakeri specializati in aceasta nisa si reprezentanti ai instutiilor publice. Fiecare va avea posibilitatea sa abordeze subiecte legate de domeniul lor de activitate, sa isi prezinte businessurile pe care le detin si sa impartaseasca cu cei peste 100 de participanti din public experienta lor.

Evenimentul va gazdui in randul publicului sau, persoane cu dizabilitati care activeaza in zona antreprenoriala, pasionati de business, dar si persoane fara nici o dizabilitate, dar interesate de acest timp de eveniment. Pentru acestia din urma, indiferent ca sunt antrreprenori sau intentioneaza sa porneasca pe acest drum, puterea exemplelor de succes care vor fi prezentate, sigur va aduce o motivatie suplimentara sau chiar sa faca diferenta intre a visa si a incepe efectiv propria afacere.

Cine ne va vorbi la eveniment?

Fa cunostinta cu speakerii nostri: